1 x Copal rökelsepinne, Sagrada Madre

  • 15 kr
Finns i lager
Dela
Artikelnummer: 7435

Helig kontakt

Copal av peruanskt ursprung är ett aromatiskt harts från Copal-trädet och är känd som "jordens rökelse" i Central- och Sydamerika. I forntida Maya- och Inkakulturer användes röken för att rena platser och människor, öka överflöd och ansluta till gudomliga energier. Shamaner ansåg att genom röken från Copalträdet förbands vi människor med det gudomliga.

Artesano Collection är Sagrada Madres prova-på kollektion med singel rökelsepinnar som säljs styckvis och där du kan upptäcka, prova dig fram och plocka ihop dina egna doftfavoriter. Stickorna levereras i en medföljande papperspåse och kommer omärkta.

Doft:

Mjuk och kryddig doft av vilda örter, trä och skog.

Egenskaper:

Skydd, rening, medvetande, healing, kreativitet och klarhet.

Innehåller: 

Copal (Peru) och naturliga bindemedel och salt. 100% vegansk och innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser.
Alla produkter är helt naturliga, ekologiska och handgjorda av högsta kvalitet i Argentina.

När är dessa rökelser perfekta att använda?

  • För kontakt med ditt högre medvetande
  • Skydd
  • Kreativitet

Information:

Brinntid: ca 1 timme/rökelsespinne
Antal: 1 st

Placera rökelsen i en brandsäker behållare och på värmetåligt underlag. Tänds i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material.

Om Sagrada Madres rökelser

Den naturliga rökelsen från Sagrada Madre är helt ekologisk och innehåller inga kemiska tillsatser eller artificiella doftämnen. Produkterna är "artisan made" och rullade för hand i Argentina enligt gamla hantverkstraditioner. Recepten är helt veganska och består endast av naturliga doftämnen som torkade blommor och örter som blandats med trähartser (kåda), salt och etiskt skördad Palo Santo. Doften och röken från Sagrada Madres rökelse upplevs både mjukare och behagligare för att de inte innehåller doftförstärkande tillsatser som syntetiska doftämnen eller animaliska biprodukter, vilket ofta förekommer i traditionell rökelse.